Kurssit

Tunnit torstaisin klo 19:30-20:30

Kurssille pääsee kertamaksulla tai millä tahansa Tutojumpan jumppakortilla.

Showtanssikurssilla harjoitellaan loppukoreografian lisäksi hyppyjen ja piruettien perustekniikkaa. Suuri osa tunnista koostuu keskilattialla tehtävistä lämmittelysarjoista ja lattian poikki tehtävistä helpohkoista askelsarjoista. Tunnilla tärkeintä on yrittäminen ja fiilistely: mitään ei tarvitse osata valmiiksi. Tule testaamaan ja löytämään sisäinen showdiivasi!
31.8 Showtanssi/ Saara
7.9  Showtanssi/ Saara
14.9  Showtanssi/ Saara
21.9  Showtanssi/ Saara

Joogan perusteet tunnilla käymme läpi muutamia jooga asentoja ja niiden variaatioita päivän teeman pohjalta. Opetallamme aurinkotervehdystä ja luonnollista hengitystä. Joogakurssi perustuu hatha joogaa. Tunti on lempeä ja soveltuu kaikentasoisille liikkujille.
28.9 Joogan perusteet (alkeet)/ Katriina
5.10 Joogan perusteet (alkeet)/ Katriina
12.10 Joogan perusteet (alkeet)/ Katriina

Piloxing on hauska ja energinen tunti, joka perustuu intervalliharjoitteluun, jossa sykettä nostetaan nyrkkeilyosuuksilla ja keskivartaloa vahvistetaan pilates liikkeillä, näiden välissä myös tanssitaan. Vaikka piloxing on nopeatempoista ja hiki tulee takuulla, tunti ei sisällä vaikeita askelsarjoja. Suositus on treenata paljain jaloin, jotta jalanpohjan pienet lihakset aktivoituvat ja tasapainoilu Pilates-osuuksissa on helpompaa.
19.10 Piloxing/ Riitta
26.10 Piloxing/ Riitta
2.11 Piloxing/ Riitta

Powerbody: Tule mukaan helppoon jumppaan, jossa yhdistyvät erilaiset potkut ja lyönnit. PowerBody on tarkoitettu kaikenikäisille, mutta etenkin niskahartiavaivoista kärsiville sekä niille, jotka haluavat kohottaa kuntoa ja treenata reidet ja pakarat kiinteiksi. Vesipullo ja jumppatossut mukaan.
9.11 Powerbody/ Nina
16.11 Powerbody/ Nina
23.11 Powerbody/ Nina

Kahvakuulailu sopii sekä naisille että miehille. Tunti koostuu lämmittelystä, liikepattereista ja loppuvenyttelyistä, eikä se sisällä askellusta tai koreografiaa. Tunnilla keskitytään lajiin tutustumiseen sekä perusliikkeiden tekniikan opetteluun, mutta myös kokeneempi kuulailija saa tällä vauhdikkaalla tunnilla kunnon hien ja hengästymisen. Tunti edistää kestävyyskuntoa ja parantaa hapenottokykyä. Treenaat yhden lihasryhmän sijasta useaa lihasryhmää kerralla! Ota oma kahvakuula mukaan. (Suositus 6-12 kg:n kahvakuula) Ei sovi ranne- tai olkapäävaivoista kärsiville.
30.11 Kahvakuula/ Kaisa  HUOM! Oma kahvakuula mukaan!
7.12 Kahvakuula/ Kaisa HUOM! Oma kahvakuula mukaan!
14.12 Kahvakuula/ Kaisa HUOM! Oma kahvakuula mukaan!