Suomi Gymnaestrada 2018

Kesän 2018 huikein voimistelutapahtuma, Voimistelun Suomi Gymnaestrada, järjestetään Turussa 7.-10.6.2018. Voimistelun suurtapahtumaan odotetaan 10 000 osallistujaa ja tuhansia katsojia päivittäin. Neljän tapahtumapäivän aikana voimistelusta päästään nauttimaan muun muassa näytöksissä, kilpailuissa, kenttäohjelmissa, koulutuksissa, iltaohjelmissa sekä erilaisissa kokeilupisteissä. Voimistelijoille suurtapahtumat ovat odotettuja tilaisuuksia esiintyä, kerätä uusia kokemuksia ja tavata tuttuja. Ajantasaisin tieto tapahtumasta löytyy Voimistelun Suomi Gymnaestradan omilta nettisivuilta : www.gymnaestrada.fi .

Myös Tutojumppa on mukana Suomi Gymnaestradassa. Olisitko Sinä ja/tai lapsesi kiinnostuneet osallistumaan kanssamme kenttäohjelmiin? Tutojumpan jäsenrekisterissä "Suomi Gymnaestrada 2018" -ryhmään ilmoittautumisella voit osoittaa mielenkiiintosi asiaa kohtaan!  Tapahtumaan ilmoittaudutaan seurojen kautta ja samalla lunastetaan osallistujapassit, neljän päivän passin hinta on aikuisilta 94e, 7-16-vuotiailta nuorilta 75e ja alle 7 -vuotiailta lapsilta 45e. Lisäksi on tarjolla päiväpasseja: hinta aikuisilla 50e, nuorilla 40e ja lapsilla 20e.

Suomi Gymnaestradan aikataulu:

7.6. tapahtuman startti, avajaiskulkue                                                                                        8.-9.6. kenttäohjelmien harjoituksia, hallinäytösten ja ulkolavaesitysten seuraamista            10.6. Tunne liike -päätösjuhla (kenttänäytökset)

TULE MUKAAN! Näytöksiin osallistumisen lisäksi vaihtoehtoina on vapaaehtoisena toimiminen, liikkujana ja kokeilijana toimiminen sekä katsojana/ yleisönä oleminen! Ympäri kaupunkia tulee olemaan erilaisia näytöksiä, kokeilupisteitä, tapahtumatori, jne.

Ilon myrsky -aikuisten kuntoliikkujien kenttänäytösohjelma

Tässä ohjelmassa legendat lentävät vauhdikkaasti. Aikuisten kuntovoimistelulle suunnattu ohjelma on haasteellinen, mutta hauska. Luvassa on fiilistelyä tuttujen biisien tahdissa, mutta myös yllätyksellisyyttä väreillä leikkien. Ohjelmassa on kaksi eri tasoa, kevyempi ja vaativampi. Tämä ohjelma on kuitenkin tarkoitettu kaikille niille aikuisille jumppaajille ja kuntoliikkujille, jotka nauttivat mukavasta menosta, kunnon kohentamisesta sekä liikunnan riemusta. Alaikäraja on 16, mutta yläikärajaa ei tunneta. Kaikki jumppaharrastajat pääsevät tämän mukana lentoon!

Kenttäohjelman musiikki: Darude-Sandstorm ja Dingo-Autiotalo

Kenttäohjelman asu: naisilla tummanpunainen pitkä t-paita, jossa epäsymmetrinen pääntie (hinta 25e) sekä tummanpunaiset capri-mittaiset legginssit (hinta 20e). Miehillä tummanpunainen t-paita v-pääntiellä (hinta 20e) sekä tummanpunaiset shortsit (hinta 25e). Ohjelmassa ollaan paljain jaloin, mutta ihonväriset varrettomat sukat on sallittu. Kaikille tulee lisäksi huivi/kangas, jota käytetään välineenä ohjelmassa.

Harjoitukset Tutolassa: sunnuntai 5.11.2017 klo 14-16

Valon leikki -kenttäohjelma 7-12 -vuotiaille

Tämä ohjelma tarjoaa värikästä ja perhosmaista menoa. Esityksen kantavina teemoina ovat ilo, leikkisyys ja innostus. Tämän upean ohjelman matkassa päästään näkemään, kuinka toukista kehittyy perhosia ja saalistavia haaveilijoita. Ohjelma on helppo voimistelukouluohjelma lapsille, jotaka harrastavat voimistelua. Esityksen pohjana kulkevat voimistelupassien liikkeet, kuten hyppyaskel, laukka, kuperkeikka eteenpäin sekä kukkovaaka ja kottikärrykävely. Ohjelmassa liikutaan kuviosta toiseen ja toimitaan ryhmissä. Välineenä käytetään vihreää pussukkaa, jonka sisältä löytyvät perhosille siivet ja haavipojille/-tytöille haavit. Osan ohjelmaa siivet ja haavit ovat mukana liikkumisessa.

Kenttäohjelman musiikki: The Piano Guys-What makes you beautiful, Mimmit-Juhannustanssit

Kenttäohjelman asut: Perhosen roolin asu on pinkki pikkuhameellinen voimistelupuku, jossa on irrotettavat valkoiset siivet. Lisäksi asuun kuuluu kaksi puvun väristä hiusdonitsia, jotka tulevat perhosten "tuntosarvikampaukseen". Asusetin hinta on 50e. Haavipojan/-tytön asu on pinkki pitkähihainen paita (hinta 23e) sekä mustat shortsit (hinta 15e). Haavin hinta on n.3-4e. Molempiin asuihin kuuluu kirkkaan vihreä jumppapussi.

Harjotukset Tutolassa: Aikataulu päivitetään myöhemmin.

Muut kenttänäytökset

TAHDON TIETÄÄ KAIKEN -ohjelma on tarkoitettu kaikista pienimmille voimistelijoille, jotka saavat vallata areenan yhdessä aikuisen kanssa. Tässä ohjelmassa on rooli myös alle kouluikäisille sekä voimistelun vasta-aloittaneiden ryhmille. Ohjaajat tulevat mukaan kentälle oman ryhmänsä kanssa.

#OONHYVÄJUSTNÄIN -tanssi nuorille, yli 12-vuotiaille tytöille ja pojille. Esitys soveltuu monentasoisille ja -ikäisille tanssijoille. Ohjelmassa on kaksi roolia, joista toisessa keskitytään perustanssitekniikkaan, tehdään paljon toistoja ja käytetään tasaiskuisia rytmejä. Toisessa roolissa on haasteellisempaa liikekieltä ja nopeampia sarjoja, jotka vaativat tanssijalta hyvää fyysistä kuntoa sekä vahvaa ilmaisua.

Teemme yhteistyötä Turun muiden voimisteluseurojen kanssa ja erityisesti näiden ohjelmien suhteen. Kysy rohkeasti lisää, mikäli olet kiinnostunut!