Suomi Gymnaestrada 2018

Kesän 2018 huikein voimistelutapahtuma, Voimistelun Suomi Gymnaestrada, järjestetään Turussa 7.-10.6.2018. Voimistelun suurtapahtumaan odotetaan 10 000 osallistujaa ja tuhansia katsojia päivittäin. Neljän tapahtumapäivän aikana voimistelusta päästään nauttimaan muun muassa näytöksissä, kilpailuissa, kenttäohjelmissa, koulutuksissa, iltaohjelmissa sekä erilaisissa kokeilupisteissä. Voimistelijoille suurtapahtumat ovat odotettuja tilaisuuksia esiintyä, kerätä uusia kokemuksia ja tavata tuttuja. Ajantasaisin tieto tapahtumasta löytyy Voimistelun Suomi Gymnaestradan omilta nettisivuilta : www.gymnaestrada.fi .

Myös Tutojumppa on mukana Suomi Gymnaestradassa! Osallistumme kenttänäytöksessä sekä aikuisten "Ilon Myrsky"- että lasten "Valon leikki" -ohjelmaan. Harjoitukset ovat alkaneet, mutta ns. late bird -ilmoittautumisia otetaan mukaan maaliskuun loppuun asti. Kysy siis rohkeasti lisää, jutta.vdw(at)tutojumppa.fi.

Ympäri kaupunkia on myös yleisesti erilaisia kokeilupisteita ja tapahtumia, Kupittaan Veritas-stadionin vieressä kisatori jne. Tule mukaan liikkumaan, kokeilemaan, ihastelemaan!

Info kenttänäytöksiin osallistuville

Tutojumpan Gymnaestrada -yhteyshenkilö, gymppi: Jutta van der Woude                            jutta.vdw(at)tutojumppa.fi

Kaikki osallistujat tarvitsevat osallistujapassin. Osallistujapassien hinnat (4 päivää) aikuisilla 94e ja 7-16-vuotiailla 75e. Passiin ei sisälly tapaturmavakuutusta eikä ruokailuja. Ateriakuponkeja on mahdollista lunastaa erikseen.

Sitovat ilmoittautumiset tammikuun aikana. Ns. late bird -henkilöt voivat ilmoittautua 15.4. asti, mutta passin hinta kohoaa hieman tammikuun jälkeen.

7.4.2018 Kenttäohjelmien yhteisharjoitukset, pääkaupunkiseutu.

Tapahtuman avajaispäivänä 7.6. tapahtuman startti ja kulkue. Perjantaina ja lauantaina kenttäohjelmien harjoituksia. Sunnuntaina kenttänäytös 10.6. "Tunne liike" -päätösjuhlassa 13:30-15.