Gymnaestrada Tampere 9.-12.6.2022

Gymnaestrada on liikkeen ja voimistelun supertapahtuma niille joita liikuttaa ilo, ihmiset ja hyvä fiilis.

Suomen suurin ja näyttävin liikunnallinen kaupunkitapahtuma kokoaa harrastajat ja huiput näyttämään muuvinsa - esiintymään, kisaamaan ja kokemaan uutta.

Kesäkuussa 2022 Gymnaestrada ottaa haltuun koko Tampereen. Se tuo kaduille mukaansatempaavan sykkeen, sporttiset tyypit ja elämykset, joihin jokainen voi hypätä mukaan. Siksi Gymnaestrada on kesän liikuttavin festivaali. Gymnaestradassa on luvassa hyvää fiilistä ja voimistelun riemia ihan jokaiselle ikään, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta. #gymnaestradaTRE

#meidänseuraonmukana

Tutojumppa lähtee Tampereelle! Osallistumme päätösjuhlan kenttänäytökseen.

* Kuntoliikuntaohjelma aikuisille ("Kiertoradalla"). Helppo ohjelma kaikille yli 15 -vuotiaille, sukupuolesta riippumatta. Ohjelma ei sisällä vaativia kuvioita, joten se on helposti ja nopeasti opittavissa. Ohjelma tarjoaa iloista tekemisen meininkiä. Ohjelma sopii hyvin ryhmäliikunnan harrastajille sekä muille kuntoliikkujille. Välineenä käytetään isoa kuntopalloa.

* Tanssiohjelma kaiken ikäisille ("Luonnon lumoissa"). Tutojumpasta tähän ohjelmaan lähtee yläasteikäisiä nuoria.

Mikäli olet kiinnostunut liittymään mukaan Tutojumpan Gymnastrada -porukkaan, ota rohkeasti yhteyttä tutojumppa(at)gmail.com ja kysy lisää!