Gymnaestrada Tampere 2022

Gymnaestrada on liikkeen ja voimistelun supertapahtuma niille joita liikuttaa ilo, ihmiset ja hyvä fiilis.

Suomen suurin ja näyttävin liikunnallinen kaupunkitapahtuma kokoaa harrastajat ja huiput näyttämään muuvinsa - esiintymään, kisaamaan ja kokemaan uutta.

Kesäkuussa 2022 Gymnaestrada ottaa haltuun koko Tampereen. Se tuo kaduille mukaansatempaavan sykkeen, sporttiset tyypit ja elämykset, joihin jokainen voi hypätä mukaan. Siksi Gymnaestrada on kesän liikuttavin festivaali. Gymnaestradassa on luvassa hyvää fiilistä ja voimistelun riemia ihan jokaiselle ikään, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta. #gymnaestradaTRE

#meidänseuraonmukana

Tutojumppa lähtee Tampereelle! Osallistumme päätösjuhlan kenttänäytökseen.

* Kuntoliikuntaohjelma aikuisille ("Kiertoradalla"). Helppo ohjelma kaikille yli 15 -vuotiaille, sukupuolesta riippumatta. Ohjelma ei sisällä vaativia kuvioita, joten se on helposti ja nopeasti opittavissa. Ohjelma tarjoaa iloista tekemisen meininkiä. Ohjelma sopii hyvin ryhmäliikunnan harrastajille sekä muille kuntoliikkujille. Välineenä käytetään isoa kuntopalloa.

* Tanssiohjelma kaiken ikäisille ("Luonnon lumoissa"). Tutojumpasta tähän ohjelmaan lähtee ainakin yläasteikäisiä nuoria.

Mikäli olet kiinnostunut liittymään mukaan Tutojumpan Gymnastrada -porukkaan, ota rohkeasti yhteyttä tutojumppa(at)gmail.com ja kysy lisää!

Kustannuksia? Gymnaestradaan osallistutaan oman seuran kautta lunastamalla osallistujapassi. Aikuisten passin hinta on 108e (2.2.22 jälkeen 125e), nuorten passin hinta 85e (98e). Tämän lisäksi kustannuksia tulee matkustamisesta, majoituksesta, ruokailuista, lisenssistä (kenttäohjelmaan osallistujalta 10,50e) sekä esiintymisasusta (kuntoliikuntaohjelmassa 12e/paita, 29e/housut sekä jumppallon hinta).  

ASKELMERKIT KOHTI KESÄÄ 2022

1.2.2022 Sitovat ilmoittautumiset (edullisemmat hinnat)

9.4.2022 Kenttäohjelmien yhteisharjoitukset (ns. vaativammat ohjelmat)

11.4.2022 Ilmoittautuminen päättyy (late birds)

9.-12.6.2022 Gymnaestrada Tampereella

OHJELMA

Torstai 9.6.2022 Saapuminen Tampereelle, majoittuminen ja harjoituksia! Lämmittely klo 15 alkaen Keskustorilla, avajaiset klo 18:30 Stadionilla.

Perjantai ja lauantai 10.-11.6.2022 Festivaalitunnelmaa, kilpailuja, kokeilupisteitä, esiintymisiä, yhteisohjelmien harjoituksia. Päivä huipentuu iltanäytökseen.

Sunnuntai 12.6.2022 Festivaalitunnelmaa, kilpailuja, kokeilupisteitä, esiintymisiä, yhteisohjelmien harjoituksia. Päätösjuhla klo 14 Stadionilla.