Gymnaestrada Tampere 2022

Gymnaestrada on liikkeen ja voimistelun supertapahtuma niille joita liikuttaa ilo, ihmiset ja hyvä fiilis.

Suomen suurin ja näyttävin liikunnallinen kaupunkitapahtuma kokoaa harrastajat ja huiput näyttämään muuvinsa - esiintymään, kisaamaan ja kokemaan uutta.

Kesäkuussa 2022 Gymnaestrada ottaa haltuun koko Tampereen. Se tuo kaduille mukaansatempaavan sykkeen, sporttiset tyypit ja elämykset, joihin jokainen voi hypätä mukaan. Siksi Gymnaestrada on kesän liikuttavin festivaali.

OHJELMA

Torstai 9.6.2022 Saapuminen Tampereelle, majoittuminen ja harjoituksia! Lämmittely klo 15 alkaen Keskustorilla, avajaiset klo 18:30 Stadionilla.

Perjantai ja lauantai 10.-11.6.2022 Festivaalitunnelmaa, kilpailuja, kokeilupisteitä, esiintymisiä, yhteisohjelmien harjoituksia. Päivä huipentuu iltanäytökseen.

Sunnuntai 12.6.2022 Festivaalitunnelmaa, kilpailuja, kokeilupisteitä, esiintymisiä, yhteisohjelmien harjoituksia. Päätösjuhla klo 14 Stadionilla.

Gymnaestradassa on luvassa hyvää fiilistä ja voimistelun riemua ihan jokaiselle ikään, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta.

Gymnaestradaan osallistutaan oman seuran kautta lunastamalla itselleen osallistujapassin. Passeista, majoitus- ja ateriamahdollisuuksista kootaan myös lisätietoja nettisivuille.

Kesän liikuttavin festari on mahdollista kokea myös vapaaehtoisena. Vapaaehtoishaku aukeaa 15.9.

Tutojumpan Gymppinä eli Gymnaestradan yhteyshenkilönä toimii Jutta van der Woude. Yhteydenotot tutojumppa(at)gmail.com otsikolla GYMNAESTRADA. 

ASKELMERKIT KOHTI KESÄÄ 2022

9/2021 Harjoittelut kenttäohjelmien suhteen alkavat
18.10.2021 Alustavat ilmoittautumiset tapahtumaan
18.11.2021 Hakemukset esiintymään iltanäytökseen
1.2.2022 Sitovat ilmoittautumiset (edullisemmat hinnat)
1.2.2022 Kenttäohjelmien esiintymisasujen tilausaika päättyy
Huhti 2022 Kenttäohjelmien yhteisharjoitukset (ns. vaativammat ohjelmat)
11.4.2022 Ilmoittautuminen päättyy (late birds)
9.-12.6.2022 Gymnaestrada Tampereella
Aikataulu täydentyy tapahtuman lähestyessä.

Tutojumppa osallistuu seuraavaan kenttäohjelmaan:

* Kuntoliikuntaohjelma aikuisille ("Kiertoradalla"). Helppo ohjelma kaikille yli 15 -vuotiaille, sukupuolesta riippumatta. Ohjelma ei sisällä vaativia kuvioita, joten se on helposti ja nopeasti opittavissa. Ohjelma tarjoaa iloista tekemisen meininkiä. Ohjelma sopii hyvin ryhmäliikunnan harrastajille sekä muille kuntoliikkujille. Välineenä käytetään isoa kuntopalloa.

Sekä näihin ohjelmiin, mikäli löytyy tarpeeksi kiinnostuneita:

* Voimisteluohjelma 7-12 -vuotiaille ("Sateen jälkeen paistaa aurinko"). Tässä aurinkoisessa voimisteluohjelmassa liikutaan mukaansatempaavan musiikin tahtiin. 

* Tanssiohjelma kaiken ikäisille ("Luonnon lumoissa"). Vauhdikkaassa ja energisessä katutanssiohjelmassa kohtaavat monet erilaiset tanssityylit. Kaikenikäiset tanssijat ovat tervetulleita mukaan!