Tuntikuvaukset

PERHELIIKUNTA

Aikuinen-lapsi (2kk-10v.)

PERHELIIKUNTA, VAUVA-&TAAPEROJUMPPA


Yhdistetyllä vauva- ja taaperojumppatunnilla liikutaan musiikki- ja loruleikein sekä temppuillen eri välineiden kanssa. Perheliikuntatuokiot voivat parhaimmillaan olla lapsille sekä vanhemmille ikimuistoisia elämyksiä ja rakentavat samalla terveyttä edistävän liikuntaharrastuksen pohjaa myös tuleville vuosille. Tavoitteena tunneilla on liikunnan riemu ja yhteiset onnistumisen elämykset!


PERHELIIKUNTA, TENAVAJUMPPA


Tenavajumpassa touhutaan vaikka koko perheen voimin! Tunneille voit tulla myös useamman lapsen kanssa. Tunneilla temppuillaan, pelataan ja harjoitellaan liikunnan perustaitoja. Välineitä, musiikkia ja lorutteluja käytetään paljon. Liikunnan ohella opetellaan myös sosiaalisia taitoja ja ryhmässä toimimista.

PERHELIIKUNTA,        PERHEPELIT


UUSI TUNTI TUTOJUMPASSA! Perheen yhteinen harrastus on hauskaa yhdessäoloa -liikkumisen riemua arjen lomassa. Perhepeleissä lapset ja aikuiset pääsevät yhdessä tutustumaan erilaisiin ns. joukkuepelilajeihin, perusliikuntaharjoittelua tai leikkejä unohtamatta.

ALLE KOULUIKÄISET

3-6v. lapset

TEMPPUKOULU

Temppukoulussa harjoitellaan monipuolisesti liikunnan perustaitoja kuten kävelyä, juoksua, hyppyjä, kiipeämistä, heittämistä, kiinniottoa, potkuja ja oman kehon tuntemusta sekä erilaisten käsitteiden (esim. pitkä-lyhyt, leveä-kapea, nopea-hidas) hahmotusta. Tunneilla tutustutaan erilaisiin välineisiin ja harjoitellaan temppuilun alkeita. Liikunnan ohella opetellaan sosiaalisia taitoja ja ryhmässä toimimista. Kauden aikana järjestetään mahdollisuuksien mukaan yhteistunti, jolloin oma aikuinen pääsee liikkumaan yhdessä lapsen kanssa. Tärkeintä tunneilla on liikkumisen ilo! Tunneilla on pääohjaajan lisäksi apuohjaaja.


LASTENTANSSI

Lastentanssissa pääpaino on lapsen luovan mielikuvituksen käytössä. Tanssituokioissa liikutaan musiikin tahdissa, opetellaan pieniä tansseja, tehdään rytmiharjoituksia ja tutustutaan eri tanssitekniikoiden alkeisiin. Tanssin avulla vahvistetaan minäkuvaa ja itseluottamusta, sekä kehitetään omaa kehontuntemusta, perusliikuntataitoja, koordinaatiota ja sosiaalisuutta. Tunneilla on pääohjaajan lisäksi apuohjaaja.

SIRKUSMIX

Sirkusmix:issä harjoitellaan sirkustelun alkeita erilaisilla välineillä sekä temppuillaan (akrobatia). Tunnin pohjan luovat monipuoliset perusliikuntaharjoitukset. Tunneilla myös pelataan ja leikitään. Jokaisella tunnilla tehdään ikätasolle sopivia lihaskuntoharjoituksia sekä venyttelyjä. Tunneilla on pääohjaajan lisäksi apuohjaaja.

KOULUIKÄISET

6-12v. lapset

KIDMIX

Kidmix-tunti on tarkoitettu vain tytöille. Kidmix:issä tutustutaan voimistelun, tanssin ja temppuilun alkeisiin. Kauden aikana liikutaan monipuolisesti ja vahvistetaan liikunnan perustaitoja pelien, leikkien ja erilaisten välineiden avulla. Tunneilla harjoitetaan myös lihaskuntoa ja liikkuvuutta.

DANCEKIDS

DanceKids -tunneilla harjoitellaan tanssin perustekniikkaa ja tutustutaan erilaisiin tanssityyleihin. Tunneilla suunnitellaan myös omia koreografioita sekä temppuillaan (akrobatia). Jokainen tunti sisältää myös ikätasolle sopivia lihaskuntoharjoitteita sekä venyttelyitä.


FREEGYM

UUSI TUNTI TUTOJUMPASSA!Freegym on hauska liikuntamuoto, missä yhdistyvät voimistelu, telinevoimistelu, voimaharjoittelu, voltit ja parkour. Tunti koostuu alkulämmittelystä, temppuilusta ja loppuvenyttelystä. Freegym kehittää niin nopeutta, ketteryyttä, kestävyyttä, liikkuvuutta kuin voimaakin.

LIIKUNTAKERHO

Liikuntakerhossa harjoitetaan liikunnan perustaitoja ja tutustutaan monipuolisesti eri liikuntalajeihin, sekä pelataan ja leikitään. Kauden aikana liikutaan niin sisällä kuin ulkonakin. Luvassa on mm. pallopelejä, temppuilua ja sään salliessa luistelua. Liikuntakerho on monipuolinen harrastus, minkä tarkoituksena on antaa kaikille onnistumisen elämyksiä ja kokemuksia liikunnan ilosta!

SIRKUSMIX

Sirkusmix:issä harjoitellaan sirkustelun alkeita erilaisilla välineillä sekä temppuillaan (akrobatia). Tunnin pohjan luovat monipuoliset perusliikuntaharjoitukset. Tunneilla myös pelataan ja leikitään. Jokaisella tunnilla tehdään ikätasolle sopivia lihaskuntoharjoituksia sekä venyttelyjä.