Tutojumppa blogi

 

Tässä muutamia kuvia elokuisesta hyvinvointi-illastamme. Jumppasalissa oli näytetunteja meidän syksyn tarjonnasta. Ja saimme kuunnella illan päätteksi ravintoterapeutti Leena Sipilän hyvinvointiluennon ravinnon, unen ja liikunnan tärkeydestä ihmisen hyvinvoinnissa. Alakerran kokoustiloissa oli minimessut ja tarjolla oli luonnonkosmetiikkaa,...

Lasten ja nuorten tunnit ovat lähteneet käyntiin, osa tunneista on täynnä, osassa vielä tilaa. Mikäli haluat aloittaa vielä ryhmässä, ilmoittaudu mukaan tai laita sähköpostia meille. Toivomme myös, että mikäli joku aiemmin ilmoittautuneista ei nyt olekaan aloittanut harrastusta, kävisi poistamassa osallistumisen omista tiedoista jäsenrekisteristä....

Tutolassa alkaa syyskaudella toivottu Pilates. Totutusta poiketen, tunnin ohjauskieli on englanti. Tuntia on helppo seurata, vaikka ei kovin hyvin englantia osaisikaan.

Elorieha

14.08.2017

Lauantaina 12.8.17 vietettiin Uittamon tanssipaviljongilla koko perheen Eloriehaa. Tutojumppa oli tapahtumassa esittelemässä toimintaansa sekä pitämässä mm.temppurataa. Tapahtumassa oli mukana myös iki-ihanat Mimi ja Kuku.

Tähän blogiin kirjoittelemme lyhyitä tekstejä tapahtumista joissa olemme olleet mukana, esittelyjä ohjaajistamme, toiminnastamme. Kannattaa siis aika- ajoin käydä kurkkaamassa mitä kaikkea meillä tapahtuu :)