Ilmoittautuminen

Tutojumpan jumppiin ilmoittaudutaan Hoika -jäsenrekisteriohjelman kautta. Ohjelman avulla luodaan myös lasku. Hoika on seuran ja Voimisteluliiton yhteinen rekisteri, jonka tietosuojakäytänteet on kerrottu Voimisteluliiton www-sivuilla, www.voimistelu.fi

Aikuiset

1. Mene Tutojumpan sähköiseen ilmoittautumispalveluun.

2. Täytä henkilötietosi. Ohjelma luo sinulle käyttäjätunnuksen ja salasanan. Näitä tunnuksia voit käyttää myöhemmin, ostaessasi seuraavan kortin.

3. Kirjaudu jäsenrekisteriin ja ilmoittaudu, eli valitse haluamasi palvelu (valitse korttivaihtoehto). Kuuluessasi johonkin alennusryhmään, valitse ensin "kausikortti", jonka jälkeen saat valittua oman alennusryhmäsi.

4. Ilmoittauduttuasi ohjelma luo laskun.

5. Maksa lasku ja tuo maksukuitti/näytä kuitti puhelimestasi Tutolaan. Mikäli maksat liikuntaseteleillä ota setelit ja luomasi lasku mukaan. Voit myös maksaa osan maksusta liikuntaseteleillä ja loput laskusta nettipankin kautta. Alennusryhmät näyttävät alennukseen oikeuttavan todistuksen, esim. voimassa oleva opiskelijakortti. Voit myös maksaa osan tilisiirtona laskun viitteellä ja osan liikuntaeduilla.

Tunneille ei ilmoittauduta erikseen. Voit käydä haluammillasi tunneilla.

Ilmoittautumisen poistaminen

Jos olet ilmoittautunut ja luonut jo laskun kortista, mutta et haluakkaan ostaa korttia, voit poistaa ilmoittautumisen omista tiedoistasi kirjautumalla jäsenrekisteriin.

Ilmoittautumista EI tarvitse tehdä, mikäli sinulla on VOIMASSAOLEVA kortti tai maksat kertamaksun.


Lapset sekä perheliikunta

1. Mene Tutojumpan sähköiseen ilmoittautumispalveluun.

2. Rekisteröinti. Täytä tähän omat tietosi (aikuinen/huoltaja). Ohjelma luo sinulle käyttäjätunnuksen ja salasanan. 

3. Sisäänkirjautuminen.

4. Omat tiedot -kohdassa pystyt lisäämään järjestelmään lapsesi tiedot (uuden alikäyttäjän rekisteröinti).

5. ILMOITTAUTUMINEN: a) Valitse ilmoitettava henkilö. b) Valitse haluamasi ryhmä. c) Jatka vaiheeseen maksujen hyväksyminen. d) Hyväksy ilmoittautuminen ja lasku. Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta sekä laskun.

6. Lapsi voi aloittaa ryhmässä ilmoittautumisen jälkeen (ei koske varasijoilla olijaa). Tunneilla voi käydä kokeilemassa ennen laskun maksamista.

7. Näytä kopio maksetusta laskusta ohjaajalle. Kopiona käy paperinen tuloste tai tosite esim. puhelimen näytön kautta.