Aikuisten ilmoittautuminen

Tutolan ryhmäliikuntatunneille ei tarvitse ilmoittautua paikan varaamiseksi, mutta jumppakorttien maksaminen tapahtuu "ilmoittautumalla" jäsenrekisteripalvelun kautta. Valittuasi haluamasi kortin, saat laskun sähköpostiisi. Tämä tulee siis tehdä, jos sinulla EI ole voimassaolevaa korttia. Kertamaksua varten ei tarvitse "ilmoittautua", sillä maksaminen onnistuu paikan päällä käteisellä, liikuntaeduilla tai MobilePayllä.

Hoika -jäsenrekisteripalvelu on seuran ja Voimisteluliiton yhteinen rekisteri, jonka tietosuojakäytänteet on kerrottu Voimisteluliiton www-sivuilla (www.voimistelu.fi). Hoikan kautta olemme yhteydessä jäseniimme, eli mikäli tietojasi ei ole Hoikassa, et myöskään saa jäsenpostiamme!

  1. Mene Tutojumpan sähköiseen jäsenrekisteripalveluun.
  2. Rekisteröidy täyttämällä henkilötietosi. Ohjelma luo sinulle käyttäjätunnuksen ja salasanan. Näitä tunnuksia voit käyttää myöhemmin ostaessasi seuraavan kortin.
  3. Kirjaudu jäsenrekisteriin ja "ilmoittaudu" eli valitse haluamasi palvelu (valitse korttivaihtoehto). Kuuluessasi johonkin alennusryhmään, valitse ensin "kausikortti", jonka jälkeen saat valittua oman alennusryhmäsi.
  4. Ilmoittauduttuasi ohjelma luo laskun.
  5. Maksa lasku ja näytä kuittia (tulosteena/puhelimen näytöltä) Tutolassa. Mikäli maksat liikuntaseteleillä, ota setelit ja luomasi lasku mukaasi. Voit myös maksaa osan maksusta liikuntaseteleillä ja loput laskusta nettipankin kautta. Alennusryhmät näyttävät alennukseen oikeuttavan todistuksen (esim. voimassaoleva opiskelijakortti).

Ilmoittautumisen poistaminen

Jos olet ilmoittautunut ja luonut jo laskun kortista, mutta et haluakaan ostaa korttia, voit poistaa ilmoittautumisen omista tiedoistasi kirjautumalla jäsenrekisteriin.