Aikuisten ilmoittautuminen

Aikuisten jumppakaudelle on sitova ennakkoilmoittautuminen. Syyskausi toteutuu/käynnistyy, mikäli kaudelle on vähintään 20 ilmoittautunutta. Ilmoittaudu kaudelle jäsenrekisteripalvelun kautta.

Kertamaksua varten ei tarvitse "ilmoittautua", sillä maksaminen onnistuu paikan päällä käteisellä, liikuntaeduilla tai MobilePayllä.

Hoika -jäsenrekisteripalvelu on seuran ja Voimisteluliiton yhteinen rekisteri, jonka tietosuojakäytänteet on kerrottu Voimisteluliiton www-sivuilla (www.voimistelu.fi). Hoikan kautta olemme yhteydessä jäseniimme, eli mikäli tietojasi ei ole Hoikassa, et myöskään saa jäsenpostiamme!

  1. Mene Tutojumpan sähköiseen jäsenrekisteripalveluun.
  2. Rekisteröidy täyttämällä henkilötietosi. Ohjelma luo sinulle käyttäjätunnuksen ja salasanan. Näitä tunnuksia voit käyttää myöhemmin ostaessasi seuraavan kortin.
  3. Kirjaudu jäsenrekisteriin ja "ilmoittaudu" eli valitse haluamasi palvelu.
  4. Ilmoittauduttuasi ohjelma luo laskun.
  5. Maksa lasku ja näytä kuittia (tulosteena/puhelimen näytöltä) ohjaajalle. Mikäli maksat liikuntaseteleillä, ota setelit ja luomasi lasku mukaasi. Voit myös maksaa osan maksusta liikuntaseteleillä ja loput laskusta nettipankin kautta. 

Ilmoittautumisen poistaminen

Jos olet ilmoittautunut ja luonut jo laskun kortista, mutta et haluakaan ostaa korttia, voit poistaa ilmoittautumisen omista tiedoistasi kirjautumalla jäsenrekisteriin.