Tutojumppa


Tutojumppa on Turun Toverit ry:n alajaosto ja toimintamme on voittoa tavoittelematonta. Tutojumppa on järjestänyt liikuntaa Turussa eri ikäisille liikkujille jo vuodesta 1929. Tutojumpan johtokunta koostuu vapaaehtoisista toimijoista. Tarjoamme harrasteliikuntaa taitotasoon, ikään tai kuntoon katsomatta: meille ovat tervetulleita kaikki! Harrastaminen seurassa on edullista ja helppoa, eikä vaadi pitkiä sitoutumisaikoja. Aikuisten tunnit pidetään Tutolassa, lasten ja nuorten tunnit Turun alueen kouluilla.


Tutola

Tutojumpan viihtyisät ja valoisat tilat sijaitsevat osoitteessa Sepänkatu 5b. Sisäänkäynti on kiinteistön sisäpihalla, mihin pääset Sepänkadun puolelta puu- ja kerrostalon välistä. Samoissa tiloissa toimii myös TuTo Ry:n toimisto. Ulko-ovessa on ovikello, jota soittamalla pääset sisälle. 

Tutojumpalla ei ole erillistä vastaanottoa, vaan maksut ja korttien lunastukset hoidetaan ennen tuntia ohjaajan kanssa. Ruuhka-aikoina pyrimme järjestämään paikalle erillisen vastaanottohenkilön, jolta voi kysyä neuvoja tai lunastaa kortin. Jumppakortti toimii myös ulko-oven avaimena ja ovi aukeaa kortilla 20min ennen tunnin alkua. Sisäpihalla ei ole asiakaspysäköintiä, maksuttomia parkkipaikkoja löytyy lähistöltä katujen varsilta. Polkupyörille löytyy tilaa sisäpihalta.

Sali on tilava ja valoisa, peilit löytyvät kahdelta seinustalta. Liikuntavälineistöä on runsaasti käytettävissä. Suosittelemme käyttämään hikipyyhettä alustan päällä sekä pyyhkimään välineet käytön jälkeen. Naisille ja miehille löytyy omat pukuhuoneet lukollisine kaappeineen ja suihkuineen.