Tutojumppa


Tutojumppa on Turun Toverit ry:n alajaosto, joka aiemmin tunnettiin nimellä Naisjaosto. Tutojumppa on järjestänyt liikuntaa Turussa eri ikäisille liikkujille jo vuodesta 1929. Tällä hetkellä ohjelmistoomme kuuluu monenlaista jumppaa ja liikuntaa eri ikäisille lapsille ja nuorille sekä monipuolisia ryhmäliikuntatunteja Tutolassa. Jumppasalimme ja tilamme sijaitsevat osoitteessa Sepänkatu 5B, Turku. Olemme nimenneet tilan Tutolaksi.

Tutojumpan johtokunta koostuu täysin vapaaehtoisista toimijoista, joiden kesken on jaettu eri vastuutehtäviä. Mikäli haluaisit mukaan osaksi vapaaehtoistiimiä, laita viestiä yhteydenottolomakkeen kautta!

Olemme toimineet nykyisessä osoitteessa jo vuodesta 1995 asti. Tiloihin tehtiin mittavat kunnostus- ja remointityöt v. 2012-2013. Samaisessa rakennuksessa on nykyään myös pääseuramme, TuTo ry:n, toimisto sekä kokoustiloja. Salia ja kokoustiloja voi vuokrata. Kyselyt näistä Tuton toimistoon.

Tutojumpalla ei ole erillistä vastaanottoa, vaan maksut ja korttien lunastukset hoidetaan ennen tuntia ohjaajan kanssa. Ruuhka-aikoina pyrimme järjestämään ns.erillisen vastaanottohenkilön, jolta voi kysyä neuvoja tai lunastaa kortin.

Tutola

Tutojumpan viihtyisät ja valoisat tilat sijaitsevat osoitteessa Sepänkatu 5b, sisäänkäynti sisäpihalta. Sisäpihalle pääset Sepänkadun puolelta, puutalon ja kerrostalon välistä.

Pysäköinti
Katuparkkeja löytyy Sirkkalan- ja Sepänkadun varresta. Polkupyörät voi parkkeerata pihaan.

Linja-autolla jumppaan
Tutolan lähelle pääsee myös julkisilla kulkuyhteyksillä. Lähimpiä pysäkkejä Itäisellä Pitkälläkadulla ja Kunnallissairaalantiellä.

Tutola
Toimintatilamme tunnetaan nimellä Tutola. Olemme olleet samassa paikassa jo vuodesta 1995 lähtien. Kesällä 2013 valmistuneen remontin myötä tilamme avartuivat ja kasvoivat.

Naisten pukuhuone on tilava ja sieltä löytyvät lukolliset kaapit. Suihkuja on käytössä 4 kpl.

Myös miehille löytyy oma pukuhuone lukollisine kaappeineen ja suihkuineen. Jos tunti on ainoastaan miehille suunnattu, voivat he käyttää myös naisten pukuhuonetta. Miesten omat tunnit on sijoitettu lukujärjestykseen niin, että tämä on mahdollista.Sali on valoisa ja sieltä löytyy myös peilit kahdelta seinustalta.

Liikuntavälineistöä on runsaasti käytettävissä. Suosittelemme käyttämään hikipyyhettä alustan päällä sekä pyyhkimään patjan käytön jälkeen.