Usein kysyttyä

Usein kysyttyä aikuisten tunneista

1. Voiko aikuisten tunnit maksaa kortilla?

Ei voi, meillä ei ole maksupäätettä. Tämän vuoksi myöskään esim. TicketDuo -liikuntaetu ei käy meillä. Maksutapana paikanpäällä hyväksytään käteinen, MobilePay tai liikuntaedut.

2. Pitääkö minun luoda lasku, jos maksan liikuntaeduilla?

Kyllä pitää. Merkitsemme manuaalisesti laskun maksetuksi.

3. Pitääkö tunneille tuoda omat välineet?

Pääsääntöisesti ei tarvitse. Mikäli tunti edellyttää erikseen tuotavia omia välineitä, mainitaan siitä tuntikuvauksessa tai asiasta ilmoitetaan nettisivuillamme tunnin kohdalla. Ota tunnille kuitenkin mukaan oma jumppa-alusta, vesipullo sekä hikipyyhe.

4. Pitääkö tunneille ilmoittautua?

Ei. Riittää, että olet ilmoittautunut kaudelle Hoika-järjestelmässä. Kertamaksulaisten ei tarvitse ilmoittautua.

5. Mistä tunnista kannattaa aloittaa kuntoharjoittelu pitkän tauon jälkeen?

Tänne vaan! Kaikilla tunneilla voit tehdä liikkeet oman kuntotasosi mukaan. Lisätietoa tuntien sisällöistä täällä: Tuntikuvaukset.

Usein kysyttyä lasten ja nuorten tunneista

1. Mistä saan apua oikean tunnin valintaan?

Tuntikuvaukset -kohdasta löytyy lisätietoa tuntien sisällöistä. Autamme mielellämme oikean tunnin valinnassa. Yhteyttä voi ottaa sähköpostilla (tutojumppa@gmail.com) tai puhelimitse/tekstiviestillä (044 9295525, vastaukset pääosin ilta-aikaan).

2. Miten tarkkoja tuntien ikärajat ovat?

Ikärajat on suunniteltu siten, että kaikki saisivat tunneilla ikätasolle sopivaa ohjausta ja pääsevät harjoittelemaan sosiaalisia taitoja oman ikäistensä kanssa. Ikärajoissa voidaan toki joskus tarvittaessa joustaa - olethan yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse. 

HUOM! 3-vuotiaiden tunneille voi tulla mukaan vasta kun lapsi on täyttänyt 3 vuotta tai täyttää 3 kauden aikana.

3. Voiko tunneilla käydä tutustumassa ilmaiseksi?

Kyllä voi, kaksi ensimmäistä kokeilukertaa ovat ilmaisia. Toivomme kuitenkin kaikkien ilmoittautuvan etukäteen jäsenrekisterin kautta, jotta ohjaaja osaa odottaa lasta tunnille ja varata esim. välineitä oikean määrän. Jäsenrekisterin kautta tulevassa laskussa on eräpäivä siten, että tunneilla ehtii ensin käydä tutustumassa. Mikäli lapsi ei halua jatkaa harrastuksessaan, muistattehan käydä peruuttamassa ilmoittautuminen jäsenrekisterin kautta.

4. Voiko aikuinen jäädä seuraamaan tuntia / lapsen tueksi?

Lapset jätetään (perheliikuntaa lukuunottamatta) tunneille ohjaajien vastuulle ja vanhemmat odottavat pääsääntöisesti salin ulkopuolella. Näin kaikki saavat keskittymisrauhan tunnilla. Erityisen arkojen tai erityistä tukea tarvitsevien lasten kohdalla vanhempi voi keskustella etukäteen ohjaajan kanssa tilanteesta. Ensimmäisillä jumppakerroilla pienten lasten vanhempien kannattaa jäädä odottelemaan salin ulkopuolelle. Muistattehan aina olla ajoissa hakemassa lasta!

5. Miten tunneille tulee pukeutua?

Kaikille tunneille pukeudutaan liikuntaan sopiviin vaatteisiin, esim. t-paitaan ja shortseihin/trikoisiin tai jumppapukuun. Huomioittehan, että vaatteet ovat turvalliset (ei liian pitkiä lahkeita) ja joustavat (ei farkkuja ym.), jotta lapsen on helppo liikkua. Tunneilla ollaan paljain jaloin tai jumppatossuissa. Pitkät hiukset pidetään kiinni ja korut sekä kellot otetaan pois.

6. Ilmoittautumisohjelma ei hyväksi ilmoittautumista, sillä ikäryhmä on väärä. Mitä teen?

Tarkista, että valittuna on lapsen tiedot (ei omia tietoja) sekä se, että lapsen tiedoissa syntymäaika on kirjattuna oikein. Mikäli ilmoittautuminen ei edelleenkään onnistu, ole yhteyksissä tutojumppa@gmail.com.

7. Jos lapsi jää jonotuspaikalle, miten saamme tiedon mahdollisesta ryhmään pääsystä?

Tieto ryhmään pääsystä tulee ilmoittautumisessa käyttämääsi sähköpostiin. Kauden alussa ryhmän osallistujamäärä elää aina vielä jonkun verran. Ohjaaja pyrkii tarkastamaan tilanteen jonottajan mukaan ottamisesta mahdollisimman pian.

8. Miten voin tarkastella ilmoittautumista, laskua tai ilmoittaa yhteystietojen muuttumisesta? Miten voin peruuttaa ilmoittautumisen?

Jäsenrekisteripalvelun kautta voit muuttaa omia/lapsen tietoja tai peruuttaa lapsen osallistumisen ryhmään/ryhmiin. Syntynyttä laskua ei pääse itse poistamaan, mutta se mitätöidään myöhemmin, kun peruutus on huomioitu.