Tuntikuvaukset

ALLE KOULUIKÄISET

TEMPPUKOULU

Temppukoulussa harjoitellaan monipuolisesti liikunnan perustaitoja (kuten kävelyä, juoksua, hyppyjä, kiipeämistä, heittämistä, kiinniottoa, potkuja) ja oman kehon tuntemusta, sekä erilaisten käsitteiden (esim. pitkä-lyhyt, leveä-kapea, nopea-hidas) hahmotusta. Tunneilla tutustutaan erilaisiin välineisiin ja harjoitellaan temppuilun alkeita. Liikunnan ohella opetellaan sosiaalisia taitoja ja ryhmässä toimimista. Tärkeintä tunneilla on liikkumisen ilo! Tunneilla on pääohjaajan lisäksi apuohjaaja.

DANCEMIX

Dancemix- tunneilla harjoitellaan tanssin perusalkeita ja tutustutaan erilaisiin tanssityyleihin kuten show ja lyrical, tekniikkaa harjoitellaan baletin kautta. Tunneilla suunnitellaan myös omia koreografioita sekä temppuillaan (akrobatia). Tunnit sisältävät ikätasolle sopivia lihaskuntoharjoitteita sekä venyttelyjä. Tunneilla käytetään eri tanssityyleihin ja koreografioihin sopivia musiikkikappaleita, ja lasten toiveita kuunnellaan mahdollisuuksien mukaan. Ryhmän tavoitteena on päästä esiintymään! Tunneilla on pääohjaajan lisäksi apuohjaaja.

ALAKOULUIKÄISET 

DANCEMIX 

Dancemix -tunneilla harjoitellaan tanssin perusalkeita ja tutustutaan erilaisiin tanssityyleihin kuten show ja lyrical, tekniikkaa harjoitellaan baletin kautta. Tunneilla suunnitellaan myös omia koreografioita sekä temppuillaan (akrobatia). Tunnit sisältävät ikätasolle sopivia lihaskuntoharjoitteita sekä venyttelyjä. Tunneilla käytetään eri tanssityyleihin ja koreografioihin sopivia musiikkikappaleita, ja lasten toiveita kuunnellaan mahdollisuuksien mukaan. Ryhmän tavoitteena on päästä esiintymään!

MIXTREENI

Mixtreeni -tunneilla yhdistetään temppuilua, pelailua, voimistelua sekä akrobatiaa. Tunneilla vahvistetaan lihaskuntoa ja liikkuvuutta. Tunneilla huomioidaan ryhmän taso ja osallistujien omia toiveita kuunnellaan mahdollisuuksien mukaan.