Lasten ja nuorten tuntikuvaukset

ALLE KOULUIKÄISET

TEMPPUJUMPPA

Temppujumpassa harjoitellaan monipuolisesti liikunnan perustaitoja (kuten kävelyä, juoksua, hyppyjä, kiipeämistä, heittämistä, kiinniottoa, potkuja) ja oman kehon tuntemusta, sekä erilaisten käsitteiden (esim. pitkä-lyhyt, leveä-kapea, nopea-hidas) hahmotusta. Tunneilla tutustutaan erilaisiin välineisiin ja harjoitellaan temppuilun alkeita. Liikunnan ohella opetellaan sosiaalisia taitoja ja ryhmässä toimimista. Tärkeintä tunneilla on liikkumisen ilo! Tunneilla on pääohjaajan lisäksi apuohjaaja.

BALETTIJUMPPA

Balettijumppa on tarkoitettu perheen pienille tanssijoille. Tunnilla harjoitellaan perusliikuntataitojen ohella baletin ja tanssin alkeita, oman kehon tuntemusta ja rytmiikkaa. Liikunnan ohella opetellaan sosiaalisia taitoja ja ryhmässä toimimista. Tunneilla on pääohjaajan lisäksi apuohjaaja. 

ALAKOULUIKÄISET 

SUPERJUMPPA

Superjumppa -tunneilla yhdistetään temppuilua, pelailua, voimistelua sekä akrobatiaa. Tunneilla harjoitellaan erilaisten välineiden käyttöä. Superjumppa -ryhmä on loistava jatko temppujumpparyhmien jälkeen. Tunneilla on tarpeen mukaan pääohjaajan lisäksi apuohjaaja.  

POWER

Power -tunneilla yhdistetään temppuilua, pelailua, voimistelua sekä akrobatiaa. Tunneilla vahvistetaan myös ikätasolle sopivalla tavalla lihaskuntoa ja liikkuvuutta. 

DANCE

Dance -tunneilla harjoitellaan tanssin alkeita helppojen koreografioiden kautta ja tutustutaan erilaisiin tanssityyleihin, tekniikkaa harjoitellaan mm. baletin kautta. Tunnit sisältävät koordinaatio-, tasapaino-, liikkuvuus- ja akrobatiaharjoittelua. Ryhmän tason mukaisesta dance -tunnin harjoittelut yksin/ parin kanssa/ ryhmässä. Dance -tunnillla kokeilemme myös erilaisia TikTok -tansseja.