Lasten ja nuorten tuntikuvaukset

ALLE KOULUIKÄISET

TEMPPUKOULU

Temppukoulussa harjoitellaan monipuolisesti liikunnan perustaitoja (kuten kävelyä, juoksua, hyppyjä, kiipeämistä, heittämistä, kiinniottoa, potkuja) ja oman kehon tuntemusta, sekä erilaisten käsitteiden (esim. pitkä-lyhyt, leveä-kapea, nopea-hidas) hahmotusta. Tunneilla tutustutaan erilaisiin välineisiin ja harjoitellaan temppuilun alkeita. Liikunnan ohella opetellaan sosiaalisia taitoja ja ryhmässä toimimista. Tärkeintä tunneilla on liikkumisen ilo! Tunneilla on pääohjaajan lisäksi apuohjaaja.

ALAKOULUIKÄISET 

KIDMIX

Kidmix -tunneilla yhdistetään temppuilua, pelailua, voimistelua sekä akrobatiaa. Tunneilla harjoitellaan erilaisten välineiden käyttöä. Kidmix -ryhmä on loistava jatko temppukouluryhmien jälkeen. Tunneilla on tarpeen mukaan pääohjaajan lisäksi apuohjaaja.  

MIXTREENI

Mixtreeni -tunneilla yhdistetään temppuilua, pelailua, voimistelua sekä akrobatiaa. Tunneilla vahvistetaan myös ikätasolle sopivalla tavalla lihaskuntoa ja liikkuvuutta. 

DANCE

Dance -tunneilla harjoitellaan tanssin alkeita helppojen koreografioiden kautta ja tutustutaan erilaisiin tanssityyleihin, tekniikkaa harjoitellaan mm. baletin kautta. Tunnit sisältävät koordinaatio-, tasapaino-, liikkuvuus- ja akrobatiaharjoittelua. Ryhmän tason mukaisesta dance -tunnin harjoittelut yksin/ parin kanssa/ ryhmässä.