Tuntikuvaukset

PERHELIIKUNTA

Aikuinen - lapsi -tunnit

PERHELIIKUNTA, VAUVA-&TAAPEROJUMPPA


Yhdistetyllä vauva- ja taaperojumppatunnilla liikutaan musiikki- ja loruleikein sekä temppuillen eri välineiden kanssa. Perheliikuntatuokiot voivat parhaimmillaan antaa lapsille sekä vanhemmille ikimuistoisia elämyksiä ja rakentavat samalla terveyttä edistävän liikuntaharrastuksen pohjaa myös tuleville vuosille. Tavoitteena tunneilla on liikunnan riemu ja yhteiset onnistumisen elämykset!


PERHELIIKUNTA, TENAVAJUMPPA


Tenavajumpassa touhutaan vaikka koko perheen voimin! Tunneille voit tulla myös useamman lapsen kanssa. Tunneilla temppuillaan, pelataan ja harjoitellaan liikunnan perustaitoja. Välineitä, musiikkia ja lorutteluja käytetään paljon. Liikunnan ohella opetellaan myös sosiaalisia taitoja ja ryhmässä toimimista.

ALLE KOULUIKÄISET

TEMPPUKOULU

Temppukoulussa harjoitellaan monipuolisesti liikunnan perustaitoja kuten kävelyä, juoksua, hyppyjä, kiipeämistä, heittämistä, kiinniottoa, potkuja ja oman kehon tuntemusta sekä erilaisten käsitteiden (esim. pitkä-lyhyt, leveä-kapea, nopea-hidas) hahmotusta. Tunneilla tutustutaan erilaisiin välineisiin ja harjoitellaan temppuilun alkeita. Liikunnan ohella opetellaan sosiaalisia taitoja ja ryhmässä toimimista. Kauden aikana järjestetään mahdollisuuksien mukaan yhteistunti, jolloin oma aikuinen pääsee liikkumaan yhdessä lapsen kanssa. Tärkeintä tunneilla on liikkumisen ilo! Tunneilla on pääohjaajan lisäksi apuohjaaja.


SIRKUSMIX

Sirkusmix:issä harjoitellaan sirkustelun alkeita erilaisilla välineillä sekä temppuillaan (akrobatia). Tunnin pohjan luovat monipuoliset perusliikuntaharjoitukset. Tunneilla myös pelataan ja leikitään. Jokaisella tunnilla tehdään ikätasolle sopivia lihaskuntoharjoituksia sekä venyttelyjä. Tunneilla on pääohjaajan lisäksi apuohjaaja.

ALAKOULUIKÄISET 

SPORTTIKERHO

Sporttikerho on täydellinen liikuntakerho kaikille Hulivileille ja Touhutiinoille! Sporttikerhossa liikutaan yhdessä hiki pinnassa, mutta iloisella mielellä. Luvassa on paljon erilaisia pallopelejä, lajikokeiluja sekä tietenkin temppuilua. Välillä kerhossa liikutaan myös ulkona.

FREEGYM

Freegym on hauska liikuntamuoto, missä yhdistyvät voimistelu, telinevoimistelu, voimaharjoittelu, voltit ja parkour. Tunti koostuu alkulämmittelystä, temppuilusta ja loppuvenyttelystä. Freegym kehittää niin nopeutta, ketteryyttä, kestävyyttä, liikkuvuutta kuin voimaakin.

SIRKUSMIX

Sirkusmix:issä harjoitellaan sirkustelun alkeita erilaisilla välineillä sekä temppuillaan (akrobatia). Tunnin pohjan luovat monipuoliset perusliikuntaharjoitukset. Tunneilla myös pelataan ja leikitään. Jokaisella tunnilla tehdään ikätasolle sopivia lihaskuntoharjoituksia sekä venyttelyjä.

LASTEN JOOGA

Lasten jooga on hauska ja energinen liikunnallinen hetki, missä teemme erilaisia hengitys/ ja keskittymisharjoitteita sekä paljon asanoita; yksin, pareittain ja ryhmänä. Jooga kehittää voimaa, liikkuvuutta, tasapainoa, keskittymiskykyä sekä kehotietoisuutta ja itseluottamusta!

NUORET / YLÄKOULUIKÄISET

FREEGYM

Freegym on hauska liikuntamuoto, missä yhdistyvät voimistelu, telinevoimistelu, voimaharjoittelu, voltit ja parkour. Tunti koostuu alkulämmittelystä, temppuilusta ja loppuvenyttelystä. Freegym kehittää niin nopeutta, ketteryyttä, kestävyyttä, liikkuvuutta kuin voimaakin.